Wat is een life coach?

Onze samenleving verandert snel. Ben jij soms ook uitgeput, heb je het gevoel dat je thuis of op het werk de weg kwijt bent of voel je dat je net dat stapje te ver gegaan bent?

Zelf ervaar je een ongemakkelijk en soms ook depressief gevoel. Je emoties spelen je parten in je privéleven en op de werkvloer. Vaak ben je op hetzelfde moment ook op zoek naar een positieve en nieuwe invulling van je leven.

Mijn aanpak is uniek. We vertrekken van je persoonlijkheid, je talenten en je verborgen mogelijkheden. We zoeken samen de weg naar een duurzame en zachte verandering. De doelen zijn duidelijk: jezelf (opnieuw) ontdekken en verder ontwikkelen, je zelfvertrouwen verhogen, je competenties verbeteren en uitbreiden, je motivatie in eigen handen nemen en je efficiënt laten functioneren op emotioneel, psychisch, mentaal en sociaal vlak, zowel privé als in het bedrijfsleven.

Als coach helpt ik je bij het stellen van de doelen en het behalen ervan. Niet door jou te onderwijzen, maar door je te inspireren en te ondersteunen in een ontwikkelingsproces dat toekomstgericht is. Neem je leven in eigen handen en groei!