Wie ben ik?

gc_center

Caroline Buchet

Mijn naam is Caroline Buchet, ik ben 54 jaar jong, tweetalig (Nederlands en Frans) en werk al meer dan 20 jaar als Management Assistant in verschillende bedrijven.

Een boeiende job die me de kans gaf om in contact te komen met heel veel mensen, met verschillende persoonlijkheden in zowat alle levenssituaties en -fases. Voor je het zelf goed beseft, ben je mensen aan het helpen en ondersteunen op het werk en in hun privéleven, ben je het aanspreekpunt en de plaats waar ze hun verhaal kwijt kunnen. De stap naar een opleiding coaching was dus klein.

Met al die ervaringen in mijn rugzak help ik nu de rugzak van anderen wat lichter te maken. Ik doe dat door jou te laten groeien in de dingen die je doet, in de dingen die je aanpakt. De naam ‘Growthcoach’ is dan ook niet toevallig gekozen.

 Mijn klanten – diverse mensen, maar één ding verenigt hen:

actie ondernemen voor een beter leven.

Neem contact met me op!

Het is tijd om voor jezelf te zorgen! Het enige wat je moet doen, is mij een bericht sturen via onderstaand formulier.